Υδροθερμική - Κατασκευή & Συντήρηση Πισίνας
Όπου κυλάει νερό…
 • Ελληνικά
 • English


Συντήρηση

Ανάλυση της σημασίας συντήρησης της πισίνας, και παρουσίαση υπηρεσιών καθαρισμού, συντήρησης και εργασιών επισκευής

Η σημασία της συντήρησης της πισίνας

img19Το νερό της πισίνας πρέπει να διατηρείται με πολύ χαμηλά επίπεδα βακτηριδίων και ιών για να αποτρέψει τη διάδοση των ασθενειών και των παθογόνων μεταξύ των χρηστών.
Μια εμπειρική μέθοδος είναι ότι το νερό πρέπει να είναι αρκετά καθαρό ώστε να επιτρέπει στον κύριο αγωγό του πυθμένα, να είναι ορατός από την επιφάνεια σε όλες τις αποστάσεις μέχρι δέκα μέτρα σε μια οριζόντια κατεύθυνση από την προβολή του αγωγού στην επιφάνεια πισίνας.
Αυτό βέβαια, πρόκειται μόνο να για ένα θεωρητικό αρνητικό δείκτη και όχι μια εγγύηση ότι το νερό αποστειρώνεται κατάλληλα.
Το νερό της πισίνας μπορεί να μολυνθεί επικίνδυνα με τους αόρατους μικροσκοπικούς οργανισμούς, ακόμα κι αν φαίνεται καθαρό και διάφανο.
Μόνο οι πισίνες και τα SPA που περιέχουν φιλτραρισμένο και απολυμασμένο νερό μπορούν να θεωρηθούν ασφαλή μέρη για κολύμβηση. Μια φτωχή συντήρηση της πισίνας μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλά επίπεδα απολυμαντικών και σε φράξιμο των φίλτρων που μπορούν να θέσουν τους κολυμβητές σε κίνδυνο από τις ασθένειες και τις μολύνσεις.

Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης

img17Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι για να ακλουθούν συγκεκριμένες οδηγίες σε κάθε υπηρεσία καθαρισμού και συντήρησης ώστε να εξασφαλίζουν ότι η πισίνα σας είναι πάντα καθαρή και στην κατάλληλη λειτουργία. Σε κάθε υπηρεσία καθαρισμού, θα σκουπίσουμε μακριά τα σκουπίδια με μηχανικά μέσα, θα καθαρίσουμε όλα τα πλακάκια, θα ξαφρίσουμε την επιφάνεια της πισίνας, θα ελέγξουμε τα χημικά επίπεδα του νερού και θα προσθέσουμε τα απαραίτητα χημικά προϊόντα, θα καθαρίσουμε την περίμετρο και τον εξοπλισμό της πισίνας, θα ελέγξουμε όλα τα μηχανικά συστήματα για να εξασφαλίσουμε ότι είναι στην κατάλληλη λειτουργία.

Εργασίες επισκευής

img16Μπορούμε επίσης να φροντίσουμε τις όλες ανάγκες επισκευής της πισίνας σας. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να επισκευάσουν όλους τους τύπους εξοπλισμών (χρονόμετρα, θερμαντικά στοιχεία, αντλίες, φίλτρα, και άλλα). Από τις μηνιαίες υπηρεσίες μας ως τις επισκευές, παρέχουμε την καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου φροντίδα για την πισίνα σας! Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας στην εγκατάσταση και συντήρηση, παρέχουμε τις άριστες επαγγελματικές μας υπηρεσίες σε κοινόχρηστες και ιδιωτικές πισίνες.
Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Ανάλυση νερού
 • Χημική ισορροπία νερού (Chlorine & Ph)
 • Εβδομαδιαίος έλεγχος
 • Ρυθμίσεις καθαρισμοί και συντηρήσεις
 • Αντλίες
 • Φίλτρα
 • Επισκευές Δικτύου
 • Χημικές ουσίες
 • Καθαριστικά
 • Θερμάνσεις

img18Παρέχουμε στους πελάτες την άριστη εξειδικευμένη υπηρεσία μας σε γρήγορο χρόνο, είμαστε στην διάθεση σας και τα Σαββατοκύριακα με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Υπερηφανευόμαστε για την πολυετή εμπειρίας μας, αλλά προπάντων, στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας.
Προσφέρουμε επίσης τα κατάλληλα προγράμματα πληρωμής για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας.
Καλέστε μας και δοκιμάστε την ανώτερη υπηρεσία και τα άριστα αποτελέσματα μας.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ΟΛΑ τα απαραίτητα χημικά
Μέγεθος πισίνας
(A) 0-30 m3

(B) 30-50 m3

(Γ) 50-70 m3

Μηνιαίο πρόγραμμα
€125
€135
€145
«Χρυσό πρόγραμμα»
€140
€150
€170
Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Για πισίνες πάνω από 70 m3 επικοινωνήστε μαζί μας.